1. Hjem
  2. Fagforeninger
  3. Kontor og økonomi
  4. Fagforening for jurister

Fagforening for jurister

Derfor kan du trygt bruge BilligAkasseGuide

På BilligAkasseGuide arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Fagforening jurister

Det er altid godt at have en fagforening i ryggen, også som jurist. Som medlem af en fagforening kan du få juridisk rådgivning, hvis der en dag skulle opstå problemer eller udfordringer på arbejdspladsen. Jurister kan også have brug for juridisk rådgivning.

Jurister fagforening - hvorfor bør jeg blive medlem?

Fagforeninger er til for at hjælpe dig. Fagforeninger kan hjælpe dig med din lønforhandling, din ansættelseskontrakt, barsel, sygdom, ferie og fravær, kontante fordele, såsom rabat på forsikringer, fitness medlemskabet mm. Derudover hjælper de dig også med kurser og kompetencerådgivning, så du kan styrke dit CV. Der er altså tonsvis af fordele ved at være medlem hos en fagforening, spørgsmålet er ligger mere på hvilke fordele du som jurist ønsker i en fagforening, samt hvor meget du er villig til at betale for det. 

Jurist fagforening

Der er mange forskellige fagforeninger at vælge imellem også som jurist. De fleste jurister vælger typisk at blive medlem af DJØF. Men hvis du søger et billigere alternativ, så har vi her på Billigakasseguide.dk sammenlignet en lang række billige alternativer. Det er ikke altid en god idé at følge flokken. Undersøg derfor markedet på egen hånd og tag en beslutning der gavner dig. 

Fagforening Jurastuderende - Særlige fordele

Som jurastuderende, tilbyder de fleste fagforeninger gratis medlemskab imens du studere. Først efter du har færdiggjort din uddannelse begynder du at skulle betale et fast beløb hver måned. Derfor kan du som jurastuderende på forhånd melde dig ind i en fagforening, og få gavn af fordelene fra dag ét. Fagforeningerne tilbyder nemlig ofte rabatter og andre goder som du kan tage brug af under uddannelse. Det kunne være gode såsom rabat på studiebøger, karriererådgivning. Hjælp til CV og meget mere.