1. Hjem
  2. Fagforeninger
  3. Ledelse og personale
  4. Fagforening for ledere

Fagforening for ledereEr du leder til dagligt, og vil du gerne finde en fagforening, der passer perfekt til din stilling som leder? Det kan ofte være svært at vide, hvilken fagforening, der er mest attraktiv i forhold til ens arbejdssituation, og som leder har du stort set valgfrihed, hvad angår valg af fagforening.

Du kan derfor vælge at blive medlem af en tværfaglig fagforening, der ikke har en faglig afgrænsning eller en fagforening for ledere. Det er ofte en god ide at vælge en fagforening for ledere, da de kan tilbyde dig de bedste muligheder for vejledning og personlig udvikling indenfor dit fag. Lederne fagforening kan tilbyde dig juridisk sikkerhed, har fokus på faglighed og har den ledende rolle i centrum for en konstruktiv vejledningsproces. Her på siden kan du sammenligne de forskellige fagforeninger, og på den måde finde frem til den fagforening, der passer bedst til dig og din stilling - uanset om du er beskæftiget som leder inden for det offentlige eller det private.

Inden du melder dig ind i en lederne fagforening, er det en fordel at undersøge de forskellige muligheder. Det er især prisen, der adskiller de forskellige fagforeninger, men også deres fokusområde. Ved at undersøge mulighederne, kan du derfor finde den fagforening, der er mest favorable for din egen situation, så du får den bedste juridiske hjælp hvad angår løn- og arbejdsforhold. Ledernes fagforening kan både forbedre dine vilkår på arbejdsmarkedet og give dig en karrieremålrettet vejledning og sparring.