BilligAkasseGuide er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Hvis du er jobsøgende og ikke kan finde et fast job, eller hvis du bare gerne vil have et mere fleksibelt arbejdsliv, så er det en rigtig god løsning at melde dig under fanerne hos et af landets vikarbureauer. Du har rig mulighed for at finde et vikarbureau København, vikarbureau Aalborg, vikarbureau Århus eller hvor du befinder dig i landet.

Et vikarbureau er en privat virksomhed, der formidler kontakt mellem på den ene side arbejdssøgende mennesker og på den anden arbejdsgivere med behov for fleksibel arbejdskraft.

Der er en del brancher, der benytter sig af vikarer, men de hyppigste kunder hos vikarbureauerne er firmaer og organisationer indenfor kontor og IT, sygepleje og sundhedssektoren i det hele taget, indenfor salg og ledelse, rengøring og kantine, lager, på skoler og børneinstitutioner, samt i byggebranchen. Noget af det som er mest efterspurgt er eksempelvis pædagogisk vikarbureau, vikarbureau sygeplejerske og vikarbureau rengøring, så der er noget indenfor enhver smag.

Der har gennem de seneste år været en stigning i både private virksomheder og offentlige institutioner, der vælger at besætte nye stillinger med vikarer fremfor at fastansætte medarbejdere.

Der er flere grunde til, at private virksomheder og offentlige institutioner i stigende grad foretrækker at hyre vikarer frem for at fastansætte nye medarbejdere. Der er desuden mange danskere, som finder det attraktivt at blive vikar, fordi det giver stor alsidighed og fleksibilitet i hverdagen og det er blot nogle af fordelene som medfølger et job hos et vikar bureau.

Der er forskellige holdninger til virksomheder og institutioner, som benytter sig af vikarbureauer. Ikke desto mindre har vikarbureauerne en vis indflydelse på, at et stigende antal arbejdsløse kommer tilbage på arbejdsmarkedet.

Ifølge Danmark Statistik ønsker flere og flere arbejdsløse at komme på arbejdsmarkedet. På 6 år er andelen steget fra 19 % til 26 %. Ydermere er der fortsat fald i bruttoledigheden, hvilket er positivt beretninger fra det danske arbejdsmarked.

Vikarbureau - 5 gode grunde

1. Det er fleksibelt! Dette må uden tvivl være den største fordel ved at arbejde som vikar, fremfor en fastansættelse. Er du typen der har brug for tryghed og kontinuitet, så er livet som vikar ikke noget for dig. Det kræver en særlig type menneske at arbejde på denne måde. Er du til gengæld en person, der nyder friheden og det meget fleksible arbejdsliv, hvor du hele tiden kan tilpasse arbejdsmængden og -indsatsen efter resten af dit liv og dermed opnå en velbalanceret work-life-balance, ja så er der ingen tvivl om at du vil trives med vikaransættelser.

2. Det er en hurtig måde at komme i job på, hvis du er ledig. Det er ikke sjovt at være arbejdsløs. Det er noget alle der har stået i den kedelige situation kan skrive under på. Hvis du oplever at det har lange udsigter at finde et fast job, så kan det føles langt hurtigere og nemmere at blive ansat som vikar. At arbejde som vikar er langt mere personligt tilfredsstillende end at gå ledig. Det er helt sikkert også økonomisk betydeligt mere attraktivt.

3. Det er en god måde at opbygge netværk på. Når man er tilknyttet et vikarbureau kommer man ud i mange forskellige virksomheder og organisationer og man opbygger på den måde stille og roligt et voksende og solidt netværk af både kolleger og ledere. Dette professionelle netværk kan næsten ikke undgå at komme dig til gode fremover i din karriere. Hvis du er en stabil og værdifuld arbejdskraft, så vil du blive husket og kendt rundt omkring i erhvervslivet. Dette er meget fordelagtigt, hvis du en dag vil ud at søge et fast job i den branche, hvor du tidligere har arbejdet som vikar.

4. Du udbygger dit CV. Lidt i tråd med punkt 3, så kommer dit CV til at vokse. Måske er det endda kendte og profilerede virksomheder du med et vikarophold kan føje til dit personlige CV. Dette kan også kun komme dig til gode i din fremtidige jobsøgning og karriere.

5. Du får praktisk erfaring. Er du veluddannet, men uden den store praktiske erfaring, så kan en række vikaransættelser give dig en uvurderlig erfaring, der sammen med din uddannelse kan blive til en slagkraftig cocktail, der i fremtiden kan sikre dig drømmejobbet.

Populære vikarbureau i Danmark

Temp-Team er en de førende vikarbureauer inden for rekruttering og vikarassistance på det danske marked. Drømmer du om at få kickstartet din karriere, kan du få glæde af de mange muligheder, som du får hos vikarbureauet Temp-Team.

Det er ikke nødvendigvis nogen nem opgave at finde det helt rette job. Det kan hurtigt udvikle sig til en besværlig og tidskrævende proces, men det behøves ikke at være tilfældet.

Hos vikarbureauet Temp-Team kan du få gratis hjælp til at finde dit drømmejob. Det er en helt unik service, som kan hjælpe dig tilbage på arbejdsmarkedet inden for kort tid. Vikarbureauet har mange afdelinger og utallige ledige jobs i alle landsdele. Dermed kan du få hjælp til at finde det rette job uafhængig af din bopæl.

Som jobsøgende har du mulighed for at komme foran i køen, såfremt du opretter et CV. Således vil dit CV blive fremhævet i forbindelse med, at der dukker en fastansættelse eller et vikariat op. Gratis medlem af fordelsgivende vikarklub Vælger du at blive aktivt arbejdende vikar i vikar bureauet Temp-Team, betyder det også, at du får et gratis medlemskab i den fordelsgivende vikarklub. Derved kan du glæde dig over en masse attraktive fordele, der bl.a. omfatter følgende:

 • Tilbud og rabatter på oplevelser, rejser, lagersalg m.v.
 • Forrest i køen til vikariater
 • Julegave til det årlige julearrangement
 • Tæt og åben dialog
 • Sparring og rådgivning
 • Invitationer til relevante vikararrangementer

Som vikar får du også glæde af følgende:

 • Timeløn efter gældende overenskomst
 • Fleksibilitet
 • Pension
 • Gode arbejdsforhold
 • Mulighed for at udvikle personlige og faglige kompetencer

Du har ligeledes mulighed for at følge Temp-Team på de sociale medier, hvor du bliver holdt opdateret med nyheder, konkurrencer, jobopslag og meget mere. Tilmed kan du kontakte Temp-Team via der hjemmeside teamp-team.dk eller på telefonnummer 70100944.

Læs også om: Billig a-kasse

Glem ikke at blive medlem af en a-kasse

Selvom du med et medlemsskab af et vikarbureau ofte kan skabe dig en ganske fornuftig indkomst, så vil vi alligevel gerne slå et kraftigt slag for at du også melder dig ind i en a-kasse, hvis du ikke allerede har gjort det. Uanset om du er vikar- eller fastansat kan du risikere at stå uden job og dermed uden indtægt i kortere eller længere perioder; og her er dagpengene et værdifuldt sikkerhedsnet.