1. Hjem
  2. Industri og håndværk
  3. A kasse for bygningskonstruktører

A kasse for bygningskonstruktører

Derfor kan du trygt bruge BilligAkasseGuide

På BilligAkasseGuide arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

A-kasse bygningskonstruktør

Hvis du er bygningskonstruktør og leder efter en god a kasse, så er du havnet det rette sted. Her på siden sammenligner vi nemlig a-kasser, derfor har vi også sammensat en liste over de bedste og billigste a-kasser for bygningskonstruktører, så du kan bruge din tid mere fornuftigt. 

A kasse bygningskonstruktør - hvorfor blive medlem?

Hvis du en dag skulle stå uden arbejde sikre en A-kasse dig med økonomisk støtte, så du kan dække dine udgifter hver måned. Som medlem af en a kasse vil du nemlig kunne få udbetalt dagpenge i op til 2 år. Med dagpenge vil du kunne få udbetalt 90% af din hidtidige løn, dog max 19.351,- pr. md. (2022 tal). Hvis beløbets størrelse er for småt, kunne du også kigge på at forsikre dig yderligere med lønsikring. Lønsikring er en ekstra forsikring, som du kan tilkøbe ved siden af a-kassen. Med Lønsikring kan du få dækket helt op til 90% af din hidtidige løn.

Bygningskonstruktør A-kasse - fordele og ulemper

Den største fordel ved at være medlem af en a kasse er selvfølgelig dagpenge. Dog tilbyder de fleste a kasser også mange andre tillægsydelser, som kan være gode at have. Det kan være tillægsydelser, såsom adgang til Juridisk rådgivning, karriererådgivning, kurser mm. 

Den eneste lille ulempe ved at have et medlemskab hos en a kasse som bygningskonstruktører, er det lille beløb du betaler hver måned. Husk dog at du kan fratrække du en del af beløbet i skat.