1. Hjem
  2. Fagforeninger
  3. Kontor og økonomi fagforeninger

Kontor og økonomi fagforeninger

Derfor kan du trygt bruge BilligAkasseGuide

På BilligAkasseGuide arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Fagforening kontor

Arbejder du på kontor i en virksomhed eller en organisation, så er det en god ide, at du tilmelder dig en fagforening kontor, som kan støtte dig, når du skal forhandle løn, eller du skal sørge for, at dine feriepenge stemmer overens.  Med en fagforening handel og kontor, så kan du også få hjælp videre, hvis du skulle gå hen at blive arbejdsløs.

Her kan en fagforening handel og kontor hjælpe dig med at skrive den gode ansøgning, eller en fagforening kontor kan hjælpe dig med at opdatere dit CV. Ofte er det også muligt, at du sammen med din handel og kontor fagforening også kan blive tilmeldt en a kasse for arbejder på kontor. Så kan du kombinere et godt tilbud fra din kontor fagforening og din kontor a kasse.

Økonom fagforening

Når du arbejder som økonom i hverdagen, så kan du finde de samme goder ved en fagforening som en fagforening kontor. Med en økonom fagforening, så er du sikret, når du bevæger dig rundt i branchen, og du skal underskrive ansættelseskontrakt. Her kan en økonom fagforening hjælpe dig med at komme godt i mål.

En økonom fagforening kan også sikre dig, at din løn er sat rigtigt sammen, så du får de tillæg og tilskud, som du har krav på.  Med en fagforening økonomi, som oftest er den samme som til handel og kontor fagforening, så er du altså sikret, når du bevæger dig ud på det danske arbejdsmarked.

En fagforening økonomer sørger for, at du altid har adgang til vejledning og råd til dilemmaer og problemer på din arbejdsplads, og en økonomi fagforening gør, at du altid kan få denne hjælp af personer, som har stor kendskab til din branche. At blive medlem af en fagforening for økonomer kan altså sagtens betale sig.

Underkategorier