1. Hjem
  2. Handel og service
  3. A-kasse for funktionærer

A-kasse for funktionærer

Derfor kan du trygt bruge BilligAkasseGuide

På BilligAkasseGuide arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Arbejder du med handel, kontorarbejde eller lagerekspedition? Er du tandplejer, klinikassistent eller arbejder du med at føre tilsyn af andre medarbejdere, på din arbejdsgivers vegne? Og arbejder du i øvrigt mere end 8 timer om ugen? Så er du omfattet af funktionærloven og bør finde en funktionær a kasse.

A kasse funktionær er nemlig en a kasse der har specialiseret sig i at hjælpe og passe på netop dig gennem hele dit arbejdsliv. Du kan finde den helt rigtige funktionær og tjenestemændenes a kasse ved at sammenligne de forskellige muligheder for funktionær a kasse gennem en sammenligningsportal som eksempelvis billigakasseguide.dk. Det er nemlig vigtigt at finde en god og billig a kasse funktionær, og der kan være mange penge at spare, ved at undersøge de mange  muligheder for en funktionær og tjenestemands a kasse ordentligt.

A kasse funktionær

Det er vigtigt at du melder dig ind i en funktionær a kasse fordi du som funktionær er omfattet af nogle særlige regler og kan arbejde med et særligt godt sikkerhedsnet under dig. Eksempelvis har du ret til løn under sygdom og ret til halv løn i en periode ved barsel, og så er du som medlem af en a kasse funktionær også omfattet af reglerne om ret til ferie med løn.

Melder du dig ind i en funktionær og tjenestemands a kasse er du også sikret ved en eventuel opsigelse og er faktisk omfattet af nogle trygge regler for, hvor lang en opsigelsesperiode du har ret til. Så tøv ikke længere, hvis du leder efter den helt rigtige funktionær og tjenestemands a kasse. Det vil kun kunne betale sig for dig i det lange løb. Sørger du ovenikøbet for at finde den rigtige a kasse funktionær, til den rigtige pris, allerede helt fra starten, så er der kun noget at vinde.