1. Hjem
  2. Industri og håndværk
  3. A kasse for malere

A kasse for malereINDHOLDSFORTEGNELSE

A kasse maler

Er du maler og på udkig efter en a kasse for malere, er du landet det rette sted. Her på siden sammenligner vi nemlig a kasser og vi har derfor også fundet de bedste og billigste for malere, så du slipper for at bruge din dyrebare tid på det. En A-kasse er altid godt at have uanset, hvilken branche du arbejder i. Med en a kasse får du økonomisk støtte i form af dagpenge, hvis du en dag skulle stå uden arbejde.

A kasse maler - hvorfor blive medlem?

Hvis du som maler en dag skulle stå uden arbejde i en periode, vil du med et medlemskab i en a kasse kunne få udbetalt hele 90% af din hidtidige løn, dog maks 19.351,- pr. md. (2022 tal). Hvis beløbet størrelse ikke lyder som nok til at dække dine månedlige omkostninger, kan du tilkøbe lønsikring. Lønsikring er en yderligere forsikring, man kan få med ved siden af a kassen, hvis man ønsker en større udbetaling i tilfælde af at man skulle stå uden arbejde. Med lønsikring kan du få dækket helt op til 90% af din hidtidige løn.

A-kasse maler - fordele og ulemper

Den største fordel ved at være medlem af en a kasse er selvfølgelig dagpenge. Derudover tilbyder de fleste a kasser også andre goder, såsom adgang til karriererådgivning, kurser mm. 

Den eneste lille ulempe ved at være medlem af en a kasse som maler er selvfølgelig, at det koster penge at være medlem af én. Det de færreste ved er, at man kan trække en del af beløbet fra i skat.