1. Hjem
  2. Fagforeninger
  3. Diverse
  4. Billige fagforeninger

Billige fagforeninger

Derfor kan du trygt bruge BilligAkasseGuide

På BilligAkasseGuide arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Det er en rigtig god ide at være medlem af en fagforening og en A kasse. Nogle mener måske selv at de fint er i stand til at varetage egne interesser på arbejdsmarkedet. Selvom mange også kan det langt hen af vejen, så er der altså mange situationer hvor en fagforening kan hjælpe dig og dine kollegaer rigtig meget. Derudover gør billige fagforeninger også et kæmpe stort stykke forarbejde når det kommer til at forhandle overenskomster. Hvad ville dit lønniveau ligge på, og hvordan ville ferie og barsels mulighederne være i din branche? Alle disse ting er kommet på plads fordi fagforeningerne arbejder på det, og kommer altså ikke bare dumpende ned fra himlen af sig selv.

Mange der vælger at blive medlem af en fagforening vil selvfølgelig gerne finde en billig fagforening, for hvem vil ikke gerne spare penge. Det bedste er helt sikkert hvis du kan finde den billigste fagforening med den bedste løsning til dig. For du skal nogle gange tænke over hvilken billig fagforening du vælger. Ved de fleste fagforeninger, både de dyrere og de billige fagforeninger, tilbydes der en samlet pris på både fagforening og a kasse, men det er næsten altid muligt kun at vælge det ene eller det andet. Nogle gange gives der selvfølgelig lidt rabat hvis du vælger fagforening og a kasse samme sted. Når vi nu snakker om billige fagforeninger, så er det heldigvis ikke sådan at hvis du vælger en billig fagforening er det også en dårlig fagforening. Den billigste fagforening kan sagtens være den bedste løsning for dig. 

Danmarks billigste fagforening

En af Danmark mest populære fagforeninger hedder “Det Faglige Hus”, og lige netop denne fagforening er også Danmarks billigste fagforening. Den indtager førstepladsen sammen med “Ase” og “Frie". Disse tre tager altså første pladsen som danmarks billigste fagforening. Hvis du søger på fagforening billig, så er det med stor sandsynlighed en af disse tre billige fagforeninger der dukker op i dine søgeresultater. Disse tre fagforeninger koster allesammen 69 kr/md for at være medlem af fagforeningen. Bemærk at priserne på fagforeningerne ændrer sig meget ofte, så derfor er disse tal vejledende.

Hvis der skal vælges udelukkende én vinder af Danmarks billigste fagforning blandt disse tre billige fagforeninger, så skal man kigge på hvem der giver den bedste pris for både fagforening og a kasse. Her er vinderen “Det Faglige Hus” der lige nu har en pris der hedder 556 kr/md for både a kasse og fagforening. Her får du altså både en billig fagforening, og en billig a kasse i en samlet pris. Lige nu kører de endda også et velkomsttilbud hvis du vælger både a kasse og fagforening. De giver dig nemlig 3 måneders gratis fagforening hvis du er ny kunde hos dem. Det betyder at Det Faglige Hus er altså lige nu danmarks billigste fagforening.

Når du skal igang med at vælge din nye fagforening, så skal du både kigge på prisen, for hvem vil ikke gerne have den billigste fagforening? Du skal også huske at tjekke om der findes en billig fagforening, der arbejder specifikt indenfor dit arbejdsområde. I nogle brancher kan dette være en fordel, fordi der er nogle helt specifikke ting der er betydningsfulde lige præcis i den givne branche.