1. Hjem
 2. Fagforeninger
 3. Social og sundhed
 4. Fagforening for fysioterapeuter

Fagforening for fysioterapeuter

Derfor kan du trygt bruge BilligAkasseGuide

På BilligAkasseGuide arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Fysioterapeut fagforening er vigtig, ligesom fagforening er vigtigt for alle andre erhverv. En fagforening for fysioterapeuter er en organisation der specifikt repræsentere dens medlemmer, altså fysioterapeuter. Det kan blandt andet handle om løn, arbejdsvilkår osv.

At være fysioterapeut er et fysisk krævende job, og det er vigtigt at du som fysioterapeut kan give dine patienter din fulde opmærksomhed, uden at skulle tænke på om dine egne interesser nu også bliver varetaget.

Fagforening for fysioterapeuter gør lige netop dette, og med danske fysioterapeuter fagforening i ryggen, kan du trygt tage på arbejde og fuldføre dit job.  

Fysioterapeut fagforening

Med en fysioterapeut fagforening kan du også være sikker på at få juridisk hjælp hvis du ikke får den løn du skal have, eller hvis du eksempelvis bliver fyret på uretfærdig vis, eller hvis du måske får en arbejdsskade.

Især dette sidste felt kan være altafgørende for fysioterapeuter, da du bruger din egen krop hver dag under behandling, og derfor er mere eksponeret for arbejdsskader. Fysioterapeuternes fagforening er din mand i ringen.

Fagforening for fysioterapeut studerende

Med en fagforening for fysioterapeuter eller fagforening fysioterapeut studerende, får du mange fordele. Du har en fysioterapeut fagforening der kæmper for dig og dine kollegaer, du får juridisk rådgivning, du får hjælp hvis der er problemer på jobbet og du får hjælp hvis du skulle få en arbejdsskade eller hvis du skal langtidssygemeldes.

Derudover får du også rådgivning om kurser hvor du kan udvikle dig indenfor dit felt. Der er altså masser af fordele ved at være medlem af danske fysioterapeuter fagforening.

Gratis fagforening som fysioterapeutstuderende

De fleste fysioterapeut fagforeninger tilbyder gratis medlemskab til studerende, mens en del tilbyder nedsatte priser. Blandt de fagforeninger som tilbyder gratis medlemskab for fysioterapeutstuderende finder du fagforeninger som:

 • Ase
 • Frie
 • Det Faglige Hus

Disse fagforeninger er alle gode for fysioterapeuter og kan hjælpe dig godt ude på arbejdspladsen. Med det sagt er Gratis fagforeninger nødvendigvis ikke bedst, der kan ofte være mange penge at spare, ved at vælge en fagforening der koster 30-50 kr. om måneden for at tage gavn af rabatter og andre fordele.

Medlemsfordele ved at være medlem af fagforening som fysioterapeutstuderende

Som fysioterapeutstuderende kan du tage brug af medlemsfordele, hvis du er meldt ind i en fagforening. heriblandt kan du få:

 • Rabat på studiebøger
 • Invitationer til kurser, arrangementer og netværksmøder
 • Rabatter på forsikringer og abonnementer
 • Hjælp til jobsøgning som nyuddannet
 • Juridisk rådgivning

Du kan altid melde dig ind i en fagforening under dit uddannelsesforløb og skifte til en billigere når du er færdig med at uddanne dig.

Husk at tilmelde dig en a-kasse i god tid

Husk at tilmelde dig en a-kasse i god tid, så du er sikret dagpenge, når du er færdig med uddannelsen. A-kasserne kræver at du har været tilmeldt i minimum et år, før at du kan få ret til dagpenge.

Mange af fagforeningerne på denne side tilbyder også a-kasse ved siden af, som i øvrigt også er gratis for studerende. På den måde kan du slå 2 flyer med et smæk og melde dig ind i både fagforening og a-kasse samtidigt.

Du kan eventuelt læse mere om a-kasser for fysioterapeuter her.