1. Hjem
  2. Fagforeninger
  3. Ingeniør og teknik
  4. Fagforening for ingeniører

Fagforening for ingeniører

Derfor kan du trygt bruge BilligAkasseGuide

På BilligAkasseGuide arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herEr du uddannet ingeniør eller er du under uddannelse som ingeniør og har planer om snart at ramme det danske arbejdsmarked, så er det en god ide, at du melder dig ind i en ingeniør fagforening. Med en ingeniør fagforening er du garanteret hjælp og vejledning, når du skal forhandle din løn. Med en ingeniør fagforening er du også garanteret, at du kan få hjælp til at læse din ansættelseskontrakt igennem, så du får den løn og de arbejdsvilkår, som du har krav på. Med en fagforening ingeniør kan du altså opnå det fulde potentiale for dit arbejdsliv, fordi med en fagforening ingeniør, så har du altid hjælp at hente hos professionelle, som kender til din branche og dens dilemmaer og problemer. 

Nedenfor kan du se en liste over mulige fagforeninger til dig som ingeniør og vælge den som passer til dig og dine behov.

Med en fagforening ingeniør får du også mulighed for at få karriererådgivning. Her kan du med ingeniørernes fagforening få hjælp til dit næste skridt i din karriere, og du kan få hjælp til at navigere det danske arbejdsmarked for ingeniører. Derudover kan du med ingeniørernes fagforening få et langt stærkere netværk indenfor din branche, da du med en fagforening for ingeniør kan komme i kontakt med langt flere uddannet på samme niveau som du og med den samme passion for ingeniørfaget.

Til slut kan du også med en fagforening for ingeniør få den tryghed på arbejdsmarkedet, som du har krav på. Du har ret til som ansat under en dansk virksomhed til en bestemt løn og bestemte arbejdsvilkår, og med en fagforening for ingeniører er du aldrig i tvivl omkring, om du får alt det ud af din ansættelse, som du kan. Derudover står en fagforening for ingeniør også altid klar, hvis du skulle have brug for hjælp til at udarbejde et nyt CV eller en ansøgning til et nyt arbejde inden for branchen, hvis du skulle gå hen at blive arbejdsløs. Så kan du komme så godt videre som muligt.