1. Hjem
  2. Fagforeninger
  3. Social og sundhed
  4. Fagforening for socialpædagoger

Fagforening for socialpædagoger

Derfor kan du trygt bruge BilligAkasseGuide

På BilligAkasseGuide arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herArbejder du som socialpædagog, er det en rigtig god ide, at du melder dig ind i en socialpædagog fagforening. Når du netop melder dig ind i en fagforening for socialpædagoger ved du, at fagforeningen varetager dine interesser og vilkår samt, at de har viden inden for disse vilkår og krav. Socialpædagogernes fagforening arbejder desuden også for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for deres medlemmer og arbejder netop med at formidle dette til arbejdsgiverne. Melder du dig ind i en socialpædagog fagforening, er du sikret deres støtte, hvis du skulle opleve problemer med din arbejdsgiver såsom, at du bliver behandlet uretfærdigt eller at de ikke overholder dine krav og vilkår.

Udover at varetage dine interesser indenfor løn- og ansættelsesvilkår, vil en fagforening for socialpædagoger også håndtere arbejdstider. Arbejder du som socialpædagog, kan du højst sandsynligt nikke genkendende til, at det kan være meget hårdt arbejde. Derfor går det ikke, at en arbejdsgiver giver sine medarbejdere for mange arbejdstimer, så det ender med at man som medarbejder oplever stress.

Det er en fordel at melde sig ind i en fagforening socialpædagog, når du arbejdet indenfor faget, da du er forsikret at fagforeningen ligger inde med den korrekte viden, frem for hvis du melder dig ind i en generisk fagforening, som måske ikke vil have den samme ekspertise som socialpædagogernes fagforening.

Socialpædagogik er et hårdt fag, hvor der netop arbejdes med mennesker med særlige behov, derfor er det også vigtigt, at socialpædagoger har gode arbejdsvilkår og et godt arbejdsmiljø, så de kan passe deres arbejde ordentligt, dette sørger en socialpædagog fagforening for.