1. Hjem
  2. Fagforeninger
  3. Social og sundhed
  4. Fagforening for sosu

Fagforening for sosu

Derfor kan du trygt bruge BilligAkasseGuide

På BilligAkasseGuide arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Det er altid en god ide at have en god fagforening, som er klar til at hjælpe dig, hvis du skulle komme i problemer imens du er på arbejdsmarkedet. Der er en stor tryghed i at vide, at der er nogle som er klar til at tage hånd om en, mens man selv tager hånd om andre i sin hverdag. Som sosu assistent findes der en lang række forskellige fagforeninger. Det er dog langt fra alle arbejdende, som tænker over de mange fordele, man har som medlem i en fagforening sosu. Vil du vide mere om fagforeninger  for sosu, så læs mere her.

Sosu fagforening

En sosu fagforening kan bidrage til meget i din hverdag. Udover at være en tryghed for dig imens du er i arbejde, og stå klar med hjælp til eventuelle juridiske spørgsmål, så har en sosu fagforening også mange tilbud, som gør det muligt, at forbedre din faglige kunnen inden for social og sundhed, og dermed kan du blive klogere på dit fag.

Nedenfor kan du se en liste over fagforeninger for sosu og finde den som passer til dine behov. Uanset om du ønsker at betale en lille pris for din fagforening eller om du ønsker at have mange fordele, kan du herunder sammenligne de forskellige fagforeninger. Det er dog vigtigt at huske på, at det ofte kan betale sig at have fagforening og a-kasse samme sted, prismæssigt.

Hvilken sosu fagforening skal man vælge?

Prisen på en sosu assistent fagforening kan variere, og det kan være svært at vide hvilken sosu fagforening, som passer bedst til dine behov. Du kan undersøge nærmere på de forskellige priser, og i den forbindelse vil du fordelagtigt kunne gøre brug af en sammenligningstjeneste som vores. Her bliver de bedste tilbud og priser nemlig samlet ét sted, og på den måde bliver det let og overskueligt at danne et overblik over hvilken dansk sosu fagforening der er bedst for dig og dine behov.

Oversigt over fagforeninger for sosu-assistenter

I denne oversigt vil du kunne se, hvilke fagforeninger der er tilgængelige for dig som sosu assistent. Derudover vil du kunne se hvem de forskellige fagforeninger optager, om de tilbyder a kasse, hvilken farve de har samt prisen du skal betale hver måned for at være medlem hos de enkelte fagforeninger.

Fagforeninger: Optager: Tilbyder A-kasse: Farve: Pris:
Det faglige hus Alle Ja Gul 69,- pr. md.
Frie Alle Ja Gul 69,- pr. md.
Ase Alle Ja Gul 74,- pr. md.
Krifa Alle Ja Gul 150,- pr. md.
3F Alle Ja Rød 468,- pr. md.

Sidst opdateret 01/02/22