1. Hjem
  2. Fagforeninger
  3. Social og sundhed
  4. Fagforening for sygeplejersker

Fagforening for sygeplejersker

Derfor kan du trygt bruge BilligAkasseGuide

På BilligAkasseGuide arbejder vi for at give dig overblik over a-kasser og fagforeninger. Vi rangerer udbyderne efter faktorer som popularitet, pris, ekstra tilbud, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere herINDHOLDSFORTEGNELSE

Her på siden kan du sammenligne de forskellige fagforeninger, hvad angår både pris, medlemstal og mulighed for gratis medlemskab som studerende - det er især prisen, der adskiller de forskellige fagforeninger for sygeplejersker.

Fagforening sygeplejerske

Er du under uddannelse som sygeplejerske, nyuddannet sygeplejerske eller har du arbejdet som sygeplejerske i mange år? Uanset hvilken gruppe du kan placere dig i af ovennævnte, er det en rigtig god ide at være medlem af en fagforening for sygeplejersker, så du er sikret hjælp med dine løn- og arbejdsforhold.

En sygeplejerske fagforening tilbyder en række fordele for dig som sygeplejersker, men der findes mange forskellige fagforeninger, og det kan svært at finde frem til, hvilken fagforening for sygeplejersker, der er den bedste.  En fagforening for sygeplejersker kan forbedre dine vilkår på arbejdsmarkedet, give dig rådgivning og sparring og hjælpe dig med eventuelle problemstillinger og udfordringer. Inden du ansøger om medlemskab hos en sygeplejerske fagforening, kan det være en fordel at læse mere omkring de forskellige fagforeninger, så du er helt sikker på, at du har fundet den bedste sygeplejerske fagforening for dig.

Fagforening sygeplejestuderende 

Er du sygeplejestuderende, kan det være en stor fordel for dine fremtidige løn- og arbejdsforhold at være medlem af en fagforening, men også en fordel, når du er under uddannelse.

En fagforening for sygeplejestuderende kan både give dig råd og vejledning, men også tilbyde dig juridsk hjælp, så du er sikker på at få den rigtige løn og feriepenge, når du har fået dit første job efter færdiggjort uddannelse. Det er dog ikke kun en fordel at være medlem af en fagforening, når du har færdiggjort din uddannelse, da en fagforening også kan tilbyde dig hjælp med studiejobbet, praktik-eller elevpladsen.

Sygeplejerskernes fagforening pris

Hvad angår pris for sygeplejerske fagforening kan den variere meget alt efter hvilken fagforening man vælger, derfor kan det være en fordel, at sammenligne forskellige fagforeninger og se hvilken der passer bedst til dig inden du træffer et valg. Hvis man er studerende, kan man for det meste altid blive medlem gratis hos en fagforening for studerende, i perioden man studere. Dette gælder også for sygeplejerskestuderende, derfor skal man som sygeplejestuderende, især huske at tage højde for den fremtidige pris, man skal betale for at være medlem, når man er færdiguddannet, hvis man i så fald har tilmeldt sig en fagforening gratis under udannelsesforløbet.